ASK info 2014/10

askinfo2

 

BILLIARDS TOURNAMENT
ASK ordnar biljard turnering på Cor-huset, turneringen startar den 20.10 men du kan ännu anmäla dig tills 22.10 här eller på en lista brevid biljardbordet i Cor-huset. Semifinalerna och finalenrna spelas på Cor-huset 20.11.

MAGICAL THURSDAY
Höstens första Magical Thursday kör igång med Pizza och Movie Night den 23.11 kl. 16. Kom och laga din alldeles egna pizza, träffa nya vänner och se på några filmer!
Evenemanget är gratis men att laga en pizza kostar 3 € för ASK medlemmar och 4 € för övriga.

HALLOWEEN FEST
ASK ordnar tillsammans med specialföreningarna Halloween Fest den 31 oktober på CW. Förköps biljetterna säljs på Stora Torget, Arcada, 27-30.10 kl. 11-13.

ASK XVII ÅRSFEST
Arcada studerandekår – ASK har den stora glädjen att bjuda in Er på vår XVII Årsfest.
Kom och njut med oss en skön kväll med tre rätters middag fredagen den 14 November 2014, festplatsen är Restaurang Johannes, Hanaholmen.
Se mera information om årsfesten här

FULLMÄKTIGEVAL
Kandidatuppställningen för fullmäktigeval är fortfarande öppen. Om du är intresserad av vad kåren gör och vill påverka vad vi skall göra i framtiden så är det här du skall vara med! Att sitta i fullmäktige kräver ingen tidigare kunnskap om varken mötesteknik eller de innehåll som diskuteras, utan det viktigaste är att du kan ställa frågor och är intresserad av att lära dig nytt. Kom med och påverka!

STUDERANDEREPRESENTANTER
Arcada studerandekår – ASK söker studeranderepresentanter till följande organ i Arcada

Examensnämnden: en studentmedlem + suppleant
Masterrådet: Två studentmedlemmar (högre YH studerande)
Institutionsråd hälsa och välfärd: Tre studentmedlemmar
Institutionsråd energi- och materialteknologi: Två studentmedlemmar
Institutionsråd kultur och kommunikation: En studentmedlem
Högskolans styrelse: en studerandes representant

I fall du är intreserad av att ställa upp i någon av de följande kan du kontakta styrelseordförande Jani Räisänen på jani(a)asken.fi eller 050 469 7406. Studeranderepresentanterna väljs på nästa fullmäktigemöte.

VINNARNA I ENKÄT
Vinnarna av överraskningspriset bland de som svarat i vår enkät om höstens evenemang är lottade och ASK har kontaktat dem via e-post. Kolla din e-post för att se om just du är vinnaren!