ASK info 2014/11

askinfo2

 

ÅRSFEST EFTERFEST
Missade du chansen att delta på årsfesten, ingen panik, du kan fortfarande komma på efterfesten! Efterfesten ordnas på CW och inleds vid midnatt. Efterfesten kostar 3€ för TLK medlemmar och 4€ för övriga. De som kommer från årsfesten får naturligtvis delta på efterfesten utan extra inträde. Kom ihåg att klä dig snäppet snyggare så ni passar in i gänget!

MAGICAL THURSDAY: BILLIARDS AND GAME NIGHT
ASKs billiardturnering har framskridit och snart är det dags för semifinaler och final. Semifinalerna och finalerna spelas 20.11. på Cor-huset fr.o.m. 18.00. Kom och heja på din favorit och kolla vem som blir ASKs första biljardmästare! Vi bjuder även på video spel, bordsspel och bastu!

FÖRHANDSRÖSTNING I FULLMÄKTIGEVAL
Förhandsröstningen i ASKs fullmäktigeval ordnas 24-30.11.2014. Som ASKs medlem får du en länk till din Arcada e-post som för dig till den elektroniska förhandsröstningen. Själva röstningsdagarna är 9-11.12.2014 kl. 10-14. Röstningen sker i Arcada. Detta är din möjlighet att påverka, så använd din röst!

MAGICAL THURSDAY: BANDNIGHT
ASK ordnar Band Night 4.12 på Cor-huset och söker efter frivilliga att ställa upp i Band Crew. Är du bussig på ljud eller ljusteknik, eller skulle du vilja lära dig mera om hur en bandkväll fungerar. Var då i kontakt med ASKs styrelsemedlem Kim Ngan Duong på kim(a)asken.fi. Hon ansvarar för evenemanget.

GREEN OFFICE
Arcadas Green Office arbetsgrupp har bestämt att organisera ett evenemang Green Arcada Arcada 26.11. Syftet för evenemanget är att  främja miljömedvetenhet i form av återvinning. Evemanget är en ”swap-dag” då studerande uppmuntras till att byta och återvinna t.ex. kläder, dvd:n, cd:n, skollitteratur osv. med varandra.