ASK info 2015/01

askinfo2

 

STIPENDIE
Ansökningstid för Svenska studiefondens stipendier är 1-28.2.2015. Bidrag ges till andra, tredje och fjärde årets studerande vid universitet och högskolor. Mera info finns på www.studiefonden.fi

VALENTINSITS
ASK säljer biljetter till Teknologföreningens Valentinsits efterfest den 14.2 kl. 23:00. Du kan köpa din biljett från ASKs office måndag-fredag kl. 10-12 & 13-16. Ifall du vill delta på sitsen kan du anmäla dig här.

FASTLAGSTISDAG PÅ COR
Kom och njut av en varm kopp kakao, värm dig i bastun eller chilla med dina vänner! Bastun är varm från klockan 14 och ASKs nya styrelse bjuder på varm kakao från klockan 16. Välkommen!

HALARMÄRKETÄVLINGEN
Glöm inte att rösta på just ditt favoritmärke och delta i en chans att vinna en serie av de vinnande märkena! Du kan rösta på asken.fi/halarmarke

ASK STYRELSE 2015
ASKs styrelse för 2015 letar ännu efter ett par aktiva studerande att fylla ut posterna för idrott & motions ansvarig och internationellt ansvarig. Ifall du är intresserad att jobba i ett super team med något av dessa eller har frågor kan du ta kontakt med styrelseordförande Ida Julinida(a)asken.fi.

STUDERANDEREPRESENTANT
ASK söker fortfarande en studeranderepresentant till kvalitetsrådet för Institutionsrådet för energi- och materialteknologi. I fall du vill ha en möjlighet att komma nära de beslut som fattas om din och dina studiekompisars utbildning och är intresserad av att lära dig något nytt skall du kontakta styrelseordförande Ida Julin på ida(a)asken.fi senast 15.2.2015.