Frank

Frank är en studerandeägd förmåns-tjänst som samlar ihop alla Finlands studerandeförmåner på en enda plats. Frank erbjuder dig det bästa för det bästa priset; De bästa förmånerna, de bästa stunderna och de bästa överraskningarna, så att du kan fokusera på det som är väsentligt.

Studiekortet är ditt sätt att bevisa din studierätt. Med den kommer du åt de nationella förmånerna, samt förmåner som Frank skilt har förhandlat och som hittas på Franks nättjänst.

För att utnyttja Franks erbjudanden, bör du registrera dig på frank.fi. Efter att du har registrerat dig, får du noggrannare information om erbjudanden samt möjliga rabatt-koder, som behövs för att utnyttja erbjudandena. Andra erbjudanden kan utnyttjas med ett giltigt studiekort på själva platsen.

Observera att om du redan har ett studiekort från tidigare behöver du inte beställa ett nytt kort. Du får alltså fortsättningsvis studierabatt på studentrestaurangerna, VR, Matkahuolto och vid användning av Franks lokala och nationella förmåner med ditt studiekort. Du behöver endast uppdatera ditt medlemskap hos ASK, och hämta den nya läsårsdekalen från ASKs kontor.