Generalsekreterare vikarie

sebu

Hej på er alla!

Mitt namn är Sebastian Oey och kommer att vikariera som generalsekreterare då Jenny Tabermann blir studieledig. Jag blev färdig tradenom våren 2015 från Arcada med marknadsföring som huvudämne.

Jag ser fram emot nya intressanta utmaningar där jag får erfarenhet av HR-relaterade uppgifter och djupare inblick i högskolepolitiken.

Jag vill vara med och arbeta för studerandes möjligheter att utveckla sig själv genom kåren och värna om deras rättigheter. Jag hade en otroligt givande studietid, och jag vill se till att andra har likadana rättigheter och möjligheter som jag hade.

Jag är genuint intresserad av att försvara studerandes rättigheter och kommer att sätta in mig i högskolepolitiken så gott som jag bara kan. Tillsammans med ASKs styrelse ser vi till att saker sköts och jag står gärna till tjänst med den sakkunskap jag har. Jag tror inte på hierarki så dörrarna är alltid öppna om det finns något man vill tala om, gärna dock under arbetstid 😉

Jag har varit aktiv inom olika studerandeorganisationer och föreningar som ASK (Internationellt ansvarig), HanSe SF (marknadsförings ansvarig) samt Nylands Nation (olika poster, festmarskalk, skribent för Terra Nova mm.).

Idrott har alltid varit en viktig del av mig och för mig är det bästa sättet att koppla av. Har också representerat Finland sedan 2001 och slutade min internationella judo karriär 2013 i Coimbra där det arrangerades studerandenas EM i Judo.

Fr.o.m. 19.12.2016 når ni mig på sebastian.o(a)asken.fi.