Betala medlemskap

Att bli medlem i studerandekåren sker via kide.app. På kide.apps hemsida kan du bläddra igenom de olika medlemskapen som är tillgängliga för försäljning under ”Medlemskap” som hittas i toppraden på framsidan. Nätbutiken visar inte alla medlemskap som är tillgängliga för försäljning ifall du har på platsinfo aktiverad.

1. Gå vidare för att bli medlem i ASK via vår nätbutik här (länk öppnas i ny flik).

2. Välj av de produkter som finns till försäljning den lämpligaste medlemskapsperioden för dig. Terminen gäller för höst- eller vårterminen och läsåret under hela läsåret.

3. Logga in på nätbutiken med ditt kide.app-konto du skapat tidigare. Om du inte har skapat ett användarnamn kan du skapa det genom att klicka på ”Skapa användarnamn”. Informationen gällande medlemskapet sparas på ditt konto så att du kan köpa biljetter och produkter till medlemspris även online!

4. Efter det kommer du till Haka-autentiseringen. Gå vidare och välj ”Arcada” i drop-down menyn och efter det loggar du in med dina Arcada login för att verifiera att du är studerande vid Arcada.

4. Fyll i formuläret med korrekta uppgifter, om du förnyar medlemskapet kontrollera att uppgifterna ännu stämmer.

5. Efter att du fyllt i formuläret gå vidare för att betala ditt valda medlemskap, du kan betala med de flesta bankkort samt MobilePay.

Medlemskapets giltighetstid

Medlemskapet för höstterminen 2019 är i kraft tills 31.1.2020.
Medlemskapet för läseåret och vårterminen 2020 är i kraft tills 30.10.2020.
(Observera att HSL endast godkänner medlemskap till slutet av augusti.)

Överföring av medlemsperiod

Att lämna läseårsdekalen ohämtad ses inte som överförning av medlemskap, utan medlemskapet är automatiskt i kraft för den betalda tiden. Betalt medlemskap kan överföras genom att meddela studerandekårens office i början av höst- och vårterminen, tills slutet av september eller januari. Medlemsskapsperioden kan inte längre överföras efter att dekalen klistrats på studiekortet. Mer information om överföring av medlemskapet fås från ASKs office.

Avslutande av medlemskap

Om du vill avsluta ditt medlemskap i studerandekåren, till exempel på grund av byte av studieplats, avbrytande av studier eller av någon annan anledning, fyll i ”Avslutande av medlemskap”-blanketten och returnera det med ditt studiekort till studerandekårens office. Du kan få formuläret från ASKs office eller till din e-post genom att skicka e-post till maria(a)asken.fi.

Studerar du på öppna yh? Läs mera om det här!