Motion

Från och med hösten 2018 inkluderar ASK medlemskap Zone motionspass (värde 69 €) samt Yogobe, yoga tjänster online (värde 199 €).

ZONE_LOGO_FULL_Positive_RGB_ENG

Med motionspasset kan du röra på dig runt om huvudstadsregionen. Zone är skapat för att stöda motion i yrkeshögskolestuderandes vardag, allt från nybörjare till de som redan aktivt motionerar.  Med motionspasset får du tillgång till 9 st gym, 50 timmar gruppmotion i veckan, rabatt på idrottskurser, gratis bollhall och badmintonturer samt rabatt till Rush trampolinparker.

Du kan aktivera ditt motionspass på närmaste studerandekårs kundservicepunkt! Vänligen besök först www.zonesports.fi och klicka på ”Log in” i den gula menyn längst upp på sidan och skapa ditt Zone-konto!

OBS! Om du har haft ett motionspass tidigare behöver du inte skapa INTE ett nytt konto! Det nya passet kan kopplas till ditt gamla konto.

Yogobe

Yogobe erbjuder ledande nordiska instruktörers videoklipp om yoga, träning och hälsa. Tjänsten hjälper dig att ta motion till en del av din vardag och med materialet på internet är det lättare att göra det till en regelbunden rutin!

Du kan aktivera Yogobens onlinetjänst på närmaste studerandekårs kundservicepunkt eller genom att skicka ett e- mail till maria(a)asken.fi! Kom ihåg att först registera dig för ett Zone konto!

Arcadas gym-stArCis

Både studerande och personal i Arcada har möjlighet att använda vår moderna konditionssal, stARCis i D2.
I priset ingår en obligatorisk introduktion, där fysioterapistuderande instruerar dig i hur träningsredskapen används, träningsmöjligheter vardagar 6–22 (veckoslut 9–18), möjligheter till handledning i konditionssalen måndagar 15.30–17 (under första hälften av varje termin)

Observera att konditionssalen ibland är reserverad för undervisning eller gruppträning. Information finns på webben (rumsbokningen ARBS)

Du får tillgång till gymmet genom att anmäla dig via studieguiden. Inom några dagar ges din nyckel tillgång till stARCis för den period du valt. Räkningen för träningen får du hemskickad med posten och den bör betalas oberoende av hur flitigt du har använt dig av träningsmöjligheterna. Ifall du är nybörjare i stARCis ska du också reservera tid för den obligatoriska introduktionen. Lista för tidsreservering finns på infotavlan invid chattorget.

StARCis är billigare med ASK medlemskap.

Läsår: 70 € ASK medlem/85 € icke medlem
Vårtermin: 40 € ASK medlem/ 55 € icke medlem
Sommartermin: 25 € ASK medlem/ 35 € icke medlem
Hösttermin: 35 €ASK medlem/ 50 € icke medlem
Månad: 17 €  (månaden kan börja när du vill)

Mera information och anmälningar till gymmet här!

 

Studerandenas FM

Vill du tävla mot andra studerande och representera Arcada och ASK?

Studerandenas idrottsförbund ordnar årligen studerandenas FM tävlingar (SFM) i varierande grenar. Information om vad SFM är och hur det fungerar hittar du på OLL:s hemsida. Information om de olika grenarna hittar du här (endast på finska).