Motion

Från och med hösten 2018 inkluderar ASK medlemskap Zone motionspass (värde 69 €) samt Yogobe, yoga tjänster online (värde 199 €).

ZONE_LOGO_FULL_Positive_RGB_ENG

Med motionspasset kan du röra på dig runt om huvudstadsregionen. Zone är skapat för att stöda motion i yrkeshögskolestuderandes vardag, allt från nybörjare till de som redan aktivt motionerar.  Med motionspasset får du tillgång till 9 st gym, 50 timmar gruppmotion i veckan, rabatt på idrottskurser, gratis bollhall och badmintonturer samt rabatt till Rush trampolinparker.

Du kan aktivera ditt motionspass på närmaste studerandekårs kundservicepunkt! Vänligen besök först www.zonesports.fi och klicka på ”Log in” i den gula menyn längst upp på sidan och skapa ditt Zone-konto!

OBS! Om du har haft ett motionspass tidigare behöver du inte skapa INTE ett nytt konto! Det nya passet kan kopplas till ditt gamla konto.

Yogobe

Yogobe erbjuder ledande nordiska instruktörers videoklipp om yoga, träning och hälsa. Tjänsten hjälper dig att ta motion till en del av din vardag och med materialet på internet är det lättare att göra det till en regelbunden rutin!

Du kan aktivera Yogobens onlinetjänst via Zone på info(at)zonesports.fi eller genom att skicka ett e- mail till maria(a)asken.fi! Kom ihåg att först registera dig för ett Zone konto!

Studerandenas FM

Vill du tävla mot andra studerande och representera Arcada och ASK?

Studerandenas idrottsförbund ordnar årligen studerandenas FM tävlingar (SFM) i varierande grenar. Information om vad SFM är och hur det fungerar hittar du på OLL:s hemsida. Information om de olika grenarna hittar du här (endast på finska).