Praktik med lön: Kom med och göra SportAppro!

Vill du komma med och bygga upp en ny studiekultur? Är du en organiserad person som tror att kan hålla alla trådar i dina händer? Är du kungen/drottningen i sociala medier? Du blir ivrig för att du skulle ha möjlighet att komma och organisera en välfärdsevenemang för studerande?

Om du svarade ja på dessa frågor är du möjligen personen vi söker efter. Zone – yrkeshögskolornas idrottstjänster söker tillsammans med huvudstadsregionens yrkeshögskolornas kårer praktikanter för evenemanget som hålls lördag den 4.5.2019. Det är den första SportAppro som hålls i huvudstadsregionen och evenemanget hålls i Arabia i Helsingfors; runt Arcada, Diak och Metropolia kampusområden.

Vi söker:
● En praktikant för evenemangkordinator, som har ansvaret över över innehållet av evenemanget. Du kommer jobba tillsammans med projektgruppen och evenemangansvariga. Praktiken är heltid och är tiden 29.3-9.5. Lönen för praktiken är 1 200 €/månad och som totalt får du 1 431 €.

● En praktikant för marknadsföring och ansvaret för sociala medier. I samarbete med studentkårerna. Du ansvarar för kommunikation, marknadsföring för evenemanget, rekrytering och koordination för volontärer med hjälp av evenemangansvariga. Some- och marknadsförings praktiktid är 13-31.3 med 80 % arbetstid (fredagarna lediga) och 1.4-9.5 med 100 % arbetstid. Praktiklön är 1 200 €/mån och som totalt får du 2 169 €.

Vi uppskattar organisering och stresstålighet. Även tidigar erfarenheter av enememang. Erfarenheter av material i marknadsföring (t.ex. Photoshop, Canva mm.) som nyttig kunskap. Eget initiativ och tidigare samarbete/intresse med de olika studentkårerna. Om du pratar finska och engelska är du personen vi söker efter. Svenska tittas som plus.

Dina chefer och kontaktpersoner är idrotts ansvariga från kårerna. Din arbetsplats är också flexibel mellan de olika campusen.

Skicka in en kort ansökan och CV före den 28.2 till joonas.kinnunen@zonesports.fi. Berätta i din ansökan till vilken uppgift du söker till. Man får söka till båda. Vi börjar intervjua redan under ansökningstiden.

Tilläggsinformation:
Approansvarig Pinja Hyttinen, evenemang innehåll (pinja@asken.fi, tel. 040 54 64 844)
Approansvarig Alina Martikka, marknadsföring (alina.martikka@helga.fi, tel. 040 51 82 936)