Tutor

Tutorer är en grupp studerande som valts för att underlätta studiestarten för första årets studerande. Tutorerna hjälper till med att hitta rätt i Arcada, studierna och i studielivet. Tutorerna ordnar även evenemang under skolstarten för att underlätta nya bekantskaper. Som tutor har man möjlighet att bekanta sig med studerande från de olika programmen på Arcada och även med studerande från runt om i världen.

Utöver introduktion till studielivet deltar tutorerna i marknadsföringen av högskolan på bl.a. mässor och skolbesök. Arcada marknadsförning kräver skilld utbildning som erbjuds alla tutorer oberoende ansvarsområde.

Som tutor blir du även indelad till ett ansvarsområde, det finns fyra olika ansvarsområden.

Gulis sitz planering
Ansvarar för att planera och ordna Gulis sitzarna på hösten. Alla tutorer oberoende ansvarsområde får hjälpa till under evenemangen.

Gulis intagnings planering
Ansvarar för att planera och ordna Gulis intagningen på hösten. Alla tutorer oberoende ansvarsområde skall hjälpa till under evenemanget.

ASK marknadsföring
Ansvarar för att marknadsföra ASK, hjälper till med sponsansökan, har ansvar för biljettförsäljningen till evenemang samt hjälper till på olika evenemang. Ifall du är en person som tycker om att göra mycket praktiskt är detta något för dig!

Internationell tutor
Ansvarar för att upprätthålla kontakten med utbytesstuderande och ta emot dem när de kommer till Finland samt hjälper dem hitta tillrätta i vardagen.

För mera information, kontakta nea@asken.fi fram tills 31.12.2018, efter det vänligen kontakta den nya tutoransvarige (meddelas senare).

Ansök till tutor 2019-2020 här!

Sista dagen att ansöka är 27.1.2019.