Våra medlemmar kan ta i bruk Slice i januari

Vi informerade 24.10.2018 att vårt studiekort ändras från Frank till det digitala studiekortet Slice den 1 januari 2019. Ta förändringen av studiekortet i beaktande när du förnyar medlemskapet i januari.

Slice-applikationen laddas ner i mobiltelefon, så finns studiekortet alltid nära till hands. Med Slice-studiekortet kan man använda studierabatter för VR, Matkahuolto och campus restauranger för maten till studerandepris.

Förutom studiekortet hittas en hel del rabatter och förmåner i Slice-appen för ASKs medlemmar. Förmånerna är antingen 1) konstanta rabatter eller 2) begränsade förmåner som endast kan användas en gång. Till exempel Anton & Anton erbjuder – 10 procent på alla produkter och som engångsförmån – två soppluncher till priset på en för varje medlem.

Du kan identifiera lokala företag som erbjuder studerandeförmåner enkelt genom det blåa Slice-klistermärket som vanligtvis hittas nära kassan eller vid ingångar. De fungerar som kännetecken för de företag som ger förmåner. Fråga alltid efter studeranderabatt om du ser klistermärket eftersom företaget har åtagit sig att erbjuda olika studerandeförmåner. Ju mer förmånerna används och frågas efter, desto mer förmåner kan vi få i framtiden, eftersom företagen ser att studerande utnyttjar förmånerna aktivt.

Du kan lätt ta i bruk Slice-appen. När du har förnyat ditt medlemskap i nätbutiken, kan du beställa din aktiveringskod till Slice med online formuläret. Efter att ha fyllt blanketten får du ditt användarnamn och lösenord via e-post som du loggar in med i appen. Kom ihåg att acceptera de villkor och ge de tillstånd som krävs för att studiekortet skall fungera.

Lönar sig att kontrollera dina medlemsuppgifter redan nu så att du kan ta i bruk Slice så enkelt som möjligt, du kan uppdatera dina uppgifter via nätbutiken. Logga in och klicka på pennan efter ditt medlemskap för att uppdatera. Kontrollera speciellt att din e-post, födelsedatum och studerandenummer stämmer eftersom Slice använder dessa för att hitta dina uppgifter i medlemsregistret.

Det nya studiekortet valdes eftersom vi vill erbjuda förmåner som är bättre och mer lokala än tidigare och mer mångsidiga tjänster rakt via appen. Slice utvecklar appen tillsammans med ASK samarbetsstuderandekårer Helga, HUMAKO, O’Diako och TUO.
Genom samarbete kan vi bättre än tidigare påverka hur studiekortet som används av våra medlemmar ser ut. Observera att vårt samarbete med Slice just har inletts. Olika förmåner och egenskaper uppdateras till appen under våren. Du kan också delta i utvecklingen av Slice och lämna in tips om de förmåner du vill få med ditt medlemskap. Du kan lämna in tips med denna enkät.