Zonesports söker en bollinstruktör och konditionstestare

15 december, 2022

Zonesports är yrkeshögskolornas idrottstjänst i huvudstadsregionen, som är uppdelat på fem olika campus vid bra trafikförbindelser. Mer information www.zonesports.fi.

Zone planerar två kurser till våren som kommer att genomföras om två kurser om de senast en vecka innan kursstart har tillräckligt många deltagare. Till detta söker Zone en bollsportinstruktör och konditionstestare som kan arbeta på finska och engelska. Samma person kan göra båda jobben. Arbetsuppgifterna kommer att ske under våren 2023. Zone erbjuder användning av Zones träningstjänster som arbetsförmån.

Bollinstruktörens uppgift är att handleda nybörjare till grunderna i futsal, innebandy, badminton, basket och volleyboll samt att uppmuntra och vid behov agera som domare i spel eller som en av spelarna. Arbetet utförs på vardagskvällar i Metropolia Myyrmäki (Vanda) och/eller Myllypuro (Helsingfors) i campusens gymnastiksalar. Det är 1-2 kurstillfällen per vecka, kursen hålls ej under sportlovsveckan och inte på helgdagar är kursens längd (4-12 veckor) är förhandlingsbar med den valda personen.

Konditionstestarens uppgift är att organisera konditionstest för aerobic, muskeltest och rörlighetstest på ett av Zones campus, en gång i början av vårsäsongen (januari-februari) och en gång i slutet (maj) på en vardagskväll.

Om du är intresserad, berätta kortfattat om din bakgrund och löneförväntningar på finska via e-post senast den 18 december 2022. Tjänsten kommer att tillsättas när en lämplig person hittas.

Ytterligare information och ansökningar: Linda Spring, tfn +358 50 3874210, harjoittelija@zonesports.fi